Verzenden & retourneren

Verzending

Bestellingen bij Poppedoll worden vanaf €75,- gratis verstuurd binnen Nederland, België en Duitsland, middels de 24-uursservice van PostNL. Reguliere producten worden als brievenbuspost verzonden en passen door de brievenbus. Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt wordt uw bestelling die dag nog verstuurd en heeft u uw bestelling normaliter de volgende dag al in huis. Bestelt u op zaterdag of zondag? Dan wordt uw bestelling op dinsdag geleverd.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt bezorgd. Echter kan het door omstandigheden voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt. Als wij een bestelling niet op tijd kunnen versturen brengen wij je altijd op de hoogte via de mail. Echter kan je bestelling ook vertraging oplopen nadat deze is verzonden. Helaas hebben wij geen invloed op vertragingen die tijdens de bezorging plaatsvinden.

Besteld voor 15:00 op*:Bezorgd op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
In het weekend besteldDinsdag


Verzending naar België en Duitsland

Voor bestellingen die naar België en Duitsland verzonden worden rekenen wij €7,95 aan bezorgkosten. Vanaf €75 wordt uw bestelling kosteloos opgestuurd. Houd bovendien rekening met twee tot drie dagen extra levertijd.

Retourneren

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De voorwaarde is wel dat de originele kaartjes er aan moet zitten.

Het retourproces:

Meld uw retour aan bij [email protected]
Vul het retourformulier  in en sluit deze bij de retourzending
Sluit uw pakketje goed af en adresseer naar:

Poppedoll
Achter het verguld Harnas 33
5211 HL 's 's-Hertogenbosch

Geef uw pakketje af bij een PostNL servicepunt, laat het frankeren en bewaar het ontvangstbewijs. We raden aan het pakketje met Track & Trace code op te sturen zodat u deze gemakkelijk kan volgen.
Binnen 14 dagen na ontvangst retour, zullen we het aankoopbedrag terugstorten.